Ons Hotel

Of u nou onderweg moet overnachten of op vakantie bent, in ons hotel vindt u uitstekende accommodatie.

Zes schone, tweepersoonskamers, uitgerust met elk een eigen badkamer met toilet en douche; een comfortable bed; electriciteit; en een televisie, gelegen in een rustige en plezierige omgeving, bieden u alles wat u zoekt.

Voor 2.500 Keniaanse Shilling* kunnen niet-ingezetenen van Kenia al bij ons terecht; Keniaanse ingezetenen zelfs al voor 1.200 Shilling*.

Voor uw gemak hebben we een restaurant en café op het terrein. Daar kunt u terecht voor de maaltijden en voor een leuke avond uit op loopafstand van uw kamer.

*max. 2 personen per kamer; geen huisdieren (uitgezonderd hulpdieren); prijs uitsluitend voor gebruik van kamer en gerelateerde diensten; andere voorwaarden en beperkingen kunnen van toepassing zijn; maaltijden en drinken niet inbegrepen.

Ons Restaurant

In ons restaurant kunt u genieten van een uitstekende maaltijd, alleen of met uw familie en vrienden; een bijeenkomst of presentatie houden; of uw bruiloftsfeest of andere festiviteit vieren. Wij helpen u grag bij de organisatie en uitvoering daarvan.

Ons menu is een combinatie van inheemse Afrikaanse en exotische smaken en ingrediënten, alsmede van rustieke gerechten, bereid met de beste ingrediënten van het seizoen.

Voor een smakelijke maaltijd met familie en vrienden; voor partijen en recepties; voor bijeenkomsten en presentaties - Caves Inn staat voor u klaar!

Ons Menu

Ons Café

In ons café vind je verfrissing, met een keur aan alcoholische dranken en frisdranken, om te genieten met je gezelschap, in een ontspannen en plezierige omgeving, opgeluisterd met eigentijdse muziek.

Voor een avondje stappen of voor een feestje moet je bij Caves Inn zijn.

In ons naastgelegen restaurant kun je je van een goede basis voorzien voordat je naar het café gaat en mocht je niet meer naar huis kunnen, ons hotel is vlakbij.

Kom lekker ontspannen met een drankje. Proost!

Conferenties, Bijeenkomsten, Presentaties

U wilt een bijeenkomst, een conferentie of een presentatie organiseren voor een groep mensen en u zoekt een ruime, maar beschutte ruimte.

Onze restaurant- en caféruimten zijn geschikt en beschikbaar voor dergelijke bijeenkomsten.

Wij kunnen ook eten en drinken verzorgen, een receptie organiseren, een diner or buffet serveren. Ons hotel biedt de perfecte en betaalbare accommodatie voor deelnemers die van ver moeten komen.

Samen maken we van uw evenement een succes!

Contactgegevens

Vestigingsplaats:
Parallel aan Kitui - Kibwezi Road
Kabati (Noord) 90205 - Ndolo's Corner
Kitui West Sub-County - Kenia

T +254 (0) 7270 30139
E CavesInnKabati@gmail.com

Postadres:
P.O. Box 16
Tulia 90203
Kenya


Bezoek de website van Mithiini Cottages, onze verblijfs-accommodatie in Tulia.

Mailformulier